Σε εξέλιξη η διανομή - Με τρόφιμα και βασικά είδη εφοδιάζει 2.954 δικαιούχους του ΤΕΒΑ η Κοινωνική Υπηρεσία

Ξεκίνησε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου από την κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και συνεχίζεται ομαλά, με προκαθορισμένο ραντεβού, η νέα διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ.

Συνολικά 1193 οικογένειες που αντιστοιχούν σε 2954 άτομα θα εφοδιαστούν 30 είδη παντοπωλείου, τυροκομικά προϊόντα, νωπά οπωροκηπευτικά, νωπό κρέας και είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής, ενώ οι οικογένειας με βρέφη λαμβάνουν επιπλέον είδη για βρέφη. Τα προϊόντα προσφέρονται σε ποσότητες ανάλογα με τον αριθμό των μελών της κάθε οικογένειας.

Ειδικότερα, στη νέα διανομή του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι λαμβάνουν ελαιόλαδο, φακές, φασόλια, ζυμαρικά, ζάχαρη, ρύζι, αλεύρι, κρέμα δημητριακών, ρυζάλευρο, γάλα εβαπορέ,πελτέ ντομάτας, μακαρονάκι κοφτό, γάλα 1ης και γάλα 2ης ηλικίας, φέτα, γραβιέρα, νωπό κρέας μοσχάρι και χοιρινό, νωπό κοτόπουλο,πατάτες, πορτοκάλια και μήλα, ενώ δίνονται επίσης σαμπουάν, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα και μωρομάντηλα.

“Συνεχίζουμε σταθερά τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν οικονομικές δυσκολίες. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής με τον σχεδιασμό και την άψογη υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Επισιτιστικού Προγράμματος εξασφαλίζει την κάλυψη των βασικών αναγκών σε τρόφιμα, είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής σε χιλιάδες άτομα, δικαιούχους του προγράμματος, υπογραμμίζει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Γιώργος Αντωνόπουλος.

Η τρέχουσα διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ ολοκληρώνεται στη Φυλή τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ενώ παράλληλα γίνεται διανομή και στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας και ακολουθούν και οι υπόλοιποι Δήμοι. Συνολικά οι δικαιούχοι της «Κοινωνικής Σύμπραξης Δυτικής Αττικής» της οποίας επικεφαλής είναι ο Δήμος Φυλής, είναι περίπου 4800 οικογένειες από τους Δήμους Φυλής, Μεγαρέων, Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας – Ειδυλλίας, καθώς και την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου