Κλίμα ενθουσιασμού στην απονομή Ζωνών ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Συλλόγου ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ

Σε κλίμα ενθουσιασμού στο Κλειστό της Δροσούπολης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου η απονομή Zωνών για τους δεκάδες αθλητές των Τμημάτων ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Αθλητικού Συλλόγου ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των επιτυχιών και των διακρίσεων αλλά και τα μικρά που κάνουν τα πρώτα τους “βήματα” στο άθλημα, δέχθηκαν τις ευχές του Προέδρου του Συλλόγου Γιώργου Βαστάκη για καλές γιορτές κι αμέσως μετά υπό τα παραγγέλματα των προπονητών τους Σωτήρη Κούτρα και Παναγιώτη Βαστάκη, έκαναν θεαματικές επιδείξεις που ανέδειξαν το υψηλό αθλητικό τους επίπεδο.

Κοντά στα παιδιά και στους γονείς που είχαν κατακλύσει τις κερκίδες, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” Γιώργος Μαυροειδής, που έδωσαν γιορτινές ευχές ενόψει των Χριστουγέννων και συγχαρητήρια σε αθλητές, γονείς, προπονητές και στη Διοίκηση του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Βαστάκης από την πλευρά του απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού αλλά και στον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” Γιώργο Μαυροειδή για την έμπρακτη στήριξή τους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και φωτογραφικό υλικό

  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου