Χριστουγεννιάτικη γιορτή με ταλέντο, θερμές ευχές και βραβεύσεις του Αθλητικού Συλλόγου “Π.Α.Σ ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ”

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή με την παρουσίαση των ταλέντων και των δραστηριοτήτων του, πραγματοποίησε ο Αθλητικός Σύλλογος Π.Α.Σ. ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Δημοτικού Ζεφυρίου, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022.

Τις ευχές τους αλλά και τα συγχαρητήριά τους για την ωραία προσπάθεια που γίνεται έδωσαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό team, στους αθλητές και τους γονείς τους, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού του ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, και ο Αναπληρωτής Δημάρχου και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακοσιας .

Επίσης, την εξαιρετική αθλητική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους οι: Ειρήνη ΑΙΝΔΙΛΗ Ολυμπιονίκης Ρυθμικής γυμναστικής, Α.Αντιπρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής και η Εύα Χριστοδούλου Ολυμπιονίκης Ρυθμικής γυμναστικής.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, συνεχάρη τα παιδιά που απαρτίζουν τα αθλητικά τμήματα, το Δ.Σ και τους προπονητές κι έδωσε την υπόσχεση να στηρίξει την προσπάθεια τους όπως και σε όλους του αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους που πάνε τον Δήμο μπροστά.

Video https://youtube.com/shorts/Dun_KSMEmDM

Εξάλλου ο Πρόεδρος Αθλητισμού - Πολιτισμού (Ν.Π.Δ.Δ η Πάρνηθα) Γιώργος Μαυροειδής επεφύλαξε ευχάριστη έκπληξη στα παιδιά με την προσφορά πολύτιμου Αθλητικού υλικού.

Κατά τη λήξη της όμορφης αθλητικής βραδιάς, έγιναν και βραβεύσεις των αθλητών που χάρισαν στον Σύλλογο σημαντικές διακρίσεις κατά τη χρονιά που πέρασε.

Φωτό και video Κώστας Ρίζος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου