Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής με εκπλήξεις και ευχές

Γεμάτη με εκπλήξεις και ευχές ήταν η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής που πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη και άκρως γιορτινή στέγη τους, το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022.

Αν και η δραστήρια Πρόεδρος των Τριτέκνων Κλέλια Βαραβαρίου ήταν αναγκαστικά απούσα λόγω κορονοϊού, την εκπροσώπησαν επάξια τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που φρόντισαν με αρτιότητα ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν.

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά διασκέδασαν δεόντως με την φανταστική παράσταση του φημισμένου κλόουν ΚΙΚΟ, τις ευχές τους έδωσαν σε παιδιά και γονείς, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς , οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας και η Περιφερειακή Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Παππά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκ μέρους και της Προέδρου Κλέλιας Βαραβαρίγου εξέφρασε στον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους θερμές ευχαριστίες για την διαχρονική και ολόπλευρη στήριξη τους.

Ευχαρίστησαν επίσης με θερμά λόγια, τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Αβράμη για την χορηγία των Χριστουγεννιάτικων δώρων στα παιδιά, την Περιφερειακή Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Παππά για την χορηγία της παράστασης του κλόουν και στον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μαυροειδάκο που κανόνισε για τα καθίσματα στο χώρο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αρωγοί στάθηκαν ο φούρνος “Σταύρου” που πρόσφερε τα γλυκίσματα και το Ζαχαροπλαστείο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ που πρόσφερε τα αλμυρά εδέσματα.

Οι Τρίτεκνοι Φυλής αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2023 και την κοπή της Βασιλόπιτας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου