Με τους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ Φυλής απόλαυσαν τον πρωινό καφέ τους ο Χρήστος Παππούς και η Ελένη Λιάκου


Σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, κύλησε σήμερα το πρωί - Τρίτη 27 Δεκεμβρίου - η συνάντηση που οργάνωσε η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής και Πρόεδρος του τοπικού ΚΑΠΗ Ελένη Λιάκου με τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων στη Φυλή, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι ηλικιωμένοι απόλαυσαν τον πρωινό καφέ τους στη λιακάδα συντροφιά με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν.

Η οικοδέσποινα Ελένη Λιάκου είχε φροντίσει να είναι τα πάντα στην εντέλεια. Υποδέχθηκε έναν έναν τους καλεσμένους της και τους περιποιήθηκε προσωπικά.

Άρωμα από φρεσκοψημένο καφέ, τσάι, λαχταριστές γλυκές γεύσεις, πολλή συζήτηση, πλατιά χαμόγελα, ευχές και καλή διάθεση πλημμύρισαν το ΚΑΠΗ Φυλής.

“Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα εδώ να περάσουμε λίγη ώρα μαζί. Σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και ελπίζω σύντομα να ανοίξουμε περισσότερες δραστηριότητες, άλλα χρειάζεται μεγάλη προσοχή λόγω των ιώσεων και του covid. Πάνω από όλα είναι η ασφάλειά σας. Όλα θα τα κάνουμε αν είμαστε καλά” υπογράμμισε η Ελένη Λιάκου ανανεώνοντας το ραντεβού της με τα μέλη του ΚΑΠΗ για ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Δημαρχείο Φυλής για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας

Η υπεύθυνη των ΚΑΠΗ Ειρήνη Αληματήρη, ενημέρωσε μέσα στον Ιανουάριο έχει προγραμματιστεί οι ηλικιωμένοι να παρακολουθήσουν μια παράσταση στο θέατρο ενώ σταδιακά θα επιστρέψει και το πρόγραμμα των εκδρομών και θα γίνει και μια εκδρομή στο εξωτερικό.

Οι ηλικιωμένοι πήραν φεύγοντας ένα συμβολικό δώρο και Χριστουγεννιάτικα γλυκά, συγκεκριμένα τους προσφέρθηκαν χειροποίητα γούρια που προμηθεύτηκε ο Δήμος από σύλλογο γονέων κηδεμόνων ΑμεΑ “το Εργαστήρι -Λίλιαν Βουδούρη ” σε μια προσπάθεια στήριξης των παιδιών με αναπηρία.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου