🤾‍♀️Πουλής και Ραφτέλης βοήθησαν τα κορίτσια του ΔΑΣ Ζεφυρίου να διεκδικήσουν την κούπα στη Θεσσαλονίκη



🏆🏐Αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς είναι οι επιτυχίες του Τμήματος HANDBALL κοριτσιών του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου Ζεφυρίου (ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ). Πέρα από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, τα κορίτσια αποκτούν αγωνιστικές παραστάσεις με τη συμμετοχή τους σε μεγάλα τουρνουά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φετινή συμμετοχή της ομάδας Παγκορασίδων Α’ στο 9ο Handball Climax Cup, που πραγματοποιείται από τις 26 μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου 2022, Στη Θεσσαλονίκη.
Τα κορίτσια που συμμετέχουν σε ένα πολύ δυνατό όμιλο, με αντίπαλους τον ΠΑΟΚ, το Φίλιππο Βεροίας, τον Άρη κά, ξεκίνησαν το τουρνουά με νίκη, μετά από εξαιρετική εμφάνιση και όλοι στο Ζεφύρι προσδοκούν ότι θα επιστρέψουν από τη συμπρωτεύουσα με το Κύπελλο.
Αξίζουν συγχαρητήρια στο ΔΣ του ΔΑΣ Ζεφυρίου, για την πρωτοβουλία, αλλά και σε αυτούς που βοήθησαν για να μεταβεί η ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Αναφερόμαστε στον αναπλ. Δήμαρχο Γιώργο Ραφτέλη, ο οποίος απευθύνθηκε στον επιλ. Βουλευτή της ΝΔ Σταμάτη Πουλή, ζητώντας του βοήθεια για τη δρομολόγηση του λεωφορείου. Ο τελευταίος ανταποκρίθηκε αμέσως κι έτσι τα κορίτσια ταξίδεψαν άνετα στη Νύμφη του Θερμαϊκού. Μπράβο σε όλους!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου