Κάλαντα με την Φιλαρμονική και πρωτοχρονιάτικες εκπλήξεις στα Άνω Λιόσια


Εκπλήξεις και όμορφες στιγμές έζησαν μικροί και μεγάλοι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2022 στην Πλατεία Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.

Τα παιδιά διασκέδασαν με τις ευφάνταστες εκδηλώσεις που ετοίμασε για κείνα ο Αθλητικός – Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής ΝΠΔΔ η “Πάρνηθα”.

Ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, μεγαλοφιγούρες, ξωτικά, καλικάντζαροι και ο αγαπημένος των παιδιών Άγιος Βασίλης τα γέμισαν με χαρά και διασκέδασαν μαζί τους ενώ στην γιορτινή πλατεία μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μαζί με την εορταστική ατμόσφαιρα, γλυκίσματα και ζεστά ροφήματα.

Την Φιλαρμονική και τον μαέστρο της Νίκο Καλομοίρη, υποδέχθηκαν κι αντάλλαξαν θερμές ευχές, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής που τους πρόσφεραν συμβολικά δώρα.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιάννης Μαυροειδάκος, η αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο Πρόεδρος της β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.

Βίντεο με κάλαντα από τη Φιλαρμονική και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου