Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις και Κάλαντα με την Φιλαρμονική στη Φυλή

Με ευφάνταστες εκδηλώσεις και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Φιλαρμονική γιόρτασε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Δημοτική Ενότητα Φυλής.

Στην Πλατεία Δημαρχείου το πρωί του Σαββάτου 31 – 12 -2022 η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής παιάνισε Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και αγαπημένα ακούσματα για την έλευση της νέας χρονιάς.

Τα παιδιά διασκέδασαν με τις όμορφες εκδηλώσεις που ετοίμασε για κείνα ο Αθλητικός – Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής ΝΠΔΔ η “Πάρνηθα”.

Ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, μεγαλοφιγούρες, ξωτικά, καλικάντζαροι και ο αγαπημένος των παιδιών Άγιος Βασίλης τα γέμισαν με χαρά και διασκέδασαν μαζί τους ενώ στην γιορτινή πλατεία μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μαζί με την εορταστική ατμόσφαιρα, γλυκίσματα και ζεστά ροφήματα.

Την Φιλαρμονική και τον μαέστρο της Νίκο Καλομοίρη υποδέχθηκαν κι αντάλλαξαν θερμές ευχές, η Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Διονύσης Βλάχος. Τις εκδηλώσεις τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμάτης Σερέπας και ο υπ. Δημ. Σύμβουλος Σταύρος Κατσίλας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου