Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν ...

Το συνδημότη μας Αντισμήναρχο Γιώργο Ντούνα υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Χρήστος Παππούς


Ευχές για ευτυχές νέο έτος αντάλλαξε με τον ιπτάμενο Αντισμήναρχο της Πολεμικής Αεροπορίας και συνδημότη μας Γιώργο Ντούνα, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε τον Αντισμήναρχο στο Δημαρχείο, το πρωί της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022 και είχε μαζί του εγκάρδια συνομιλία, καθώς οι δύο άντρες συνδέονται με φιλία. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Γιώργος Ντούνας πρόσφερε στο Χρήστο Παππού πιστό αντίγραφο του πολεμικού αεροσκάφους F-16. Λίγο πριν την αποχώρησή του φωτογραφήθηκαν μπροστά σε ένα πίνακα που απεικονίζει πολεμικό ελικόπτερο που ίπταται πάνω από το Αιγαίο, έργο του Γιώργου Ντούνα, το οποίο είχε προσφέρει στο Χρήστο Παππού, σε παλαιότερη επίσκεψή του στο Δημαρχείο. Ο πίνακας αυτός κοσμεί, έκτοτε, το γραφείο του Δημάρχου και μάλιστα ο Χρήστος Παππούς, τον έχει σε περίοπτη θέση.

Αναφερόμενος στη συνάντηση ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δήλωσε τα εξής.
«Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα στο Δημαρχείο το συνδημότη μας και ιπτάμενο ανώτερο αξιωματικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας Γιώργο Ντούνα. Στο πρόσωπό του εξέφρασα τις ευχές μου για καλή χρονιά, σε όλους τους πιλότους μας οι οποίοι κυριαρχούν στους αιθέρες, υπερασπιζόμενοι τα εθνικά μας δίκαια. Οι συνδημότες μας και όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου