Εξαίσια Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το Τμήμα Πιάνου της Ρούλας Λεβαντή και τη νεοσύστατη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Φυλής

...



Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία πλημμυρισμένη από μελωδίες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Φυλής.

Τα ταλαντούχα παιδιά της καθηγήτριας Ρούλας Λεβαντή χάρισαν μέσα από τα πλήκτρα του πιάνου στο κοινό τους μοναδικές στιγμές, όπως και η καταπληκτική νεοσύστατη χορωδία που γέμισε την αίθουσα με αγγελικές φωνές.

Τα παιδιά απόλαυσαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού του ΝΠΔΔ η «Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, η αναπληρωτής Δημάρχου και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση η Πρόεδρος του Συλλόγου « Ζωφριάς» Ευαγγελία Κωβαίου και πολύς κόσμος.

Στο τέλος της συναυλίας έγινε η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στο 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό MusicArte που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 26 Ιουνίου 2022

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι:

Ευγενία Καταραχια - 1ο Βραβείο

Ραλια Παπουτσάκη - Έπαινος

Νικόλας Καλτουρουμιδης – Έπαινος

Φωτό Γιάννα Τσίγκου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου