Χριστουγεννιάτικες γιορτές για τα παιδιά διοργάνωσε ο Δήμος σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Φυλή - Λάμψη από την Φιλαρμονική με Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα




Λαμπρές χριστουγεννιάτικες γιορτές για τα παιδιά διοργάνωσε, σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Φυλή, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ).
Στα Άνω Λιόσια, στη γιορτή που διοργανώθηκε στην Πλατεία Ηρώων (Δημαρχείου) συμμετείχαν ο Άγιος Βασίλης, τα Ξωτικά, ο Ανιματέρ, οι Ξυλοπόδαροι και τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια, δημιουργώντας μαγευτική ατμόσφαιρα.

Στο Ζεφύρι η γιορτή διοργανώθηκε στο Πάρκο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΡΟΣ, με τη συμμετοχή του Αη Βασίλη, των Ξωτικών και του Ανιματέρ. Στα παιδιά που γέμισαν το Πάρκο παρουσιάστηκαν χριστουγεννιάτικα δρώμενα και προσφέρθηκαν ροφήματα και κεράσματα.

Στη Φυλή, το χριστουγεννιάτικο σκηνικό στήθηκε στην Πλατεία του Δημαρχείου, με τον Αη Βασίλη, τα Ξωτικά, τις Μεγαλοφιγούρες, τα Ξωτικά και τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια. Στα παιδιά προσφέρθηκαν γλυκίσματα και ροφήματα.

Λάμψη στις εορταστικές εκδηλώσεις έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου που έπαιξε παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Νίκου Καλομοίρη.

Κοντά στα παιδιά βρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ιλίου κ.κ. Αθηναγόρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου, Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας, οι Πρόεδροι του Πολιτιστικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής, της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας και των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμάτης Σερέπας, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Ζεφυρίου Ταξιαρχία Λαθουράκη και Φυλής Διονύσης Βλάχος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Διονύσης Κατηφόρης και Κώστας Μπρέμπος και ο συνδημότης μας Σταύρος Κατσίλας που βρίσκεται, πάντοτε, κοντά στις δραστηριότητες του Δήμου.

Χαρακτηριστικά Βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα

 Άνω Λιόσια

Ζεφύρι
 
Χασιά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου