Ικανοποιητική συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής

 Με ικανοποιητική συμμετοχή ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία που οργάνωσε, σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με το τμήμα αιμοληψίας του Θριάσιου νοσοκομείου, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.

Από τις 09.00 το πρωί έως τη 01.30 μ.μ. πέρασαν δεκάδες άτομα, εργαζόμενοι, μαθητές και δημότες, για να προσφέρουν αίμα.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης Κοινωνικών Πολιτικών Γιώργος Αντωνόπουλος ευχαρίστησε γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας και αιμοδότες για την ομαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας και επανέλαβε την έκκληση για συμμετοχή όλων στις αιμοδοσίες.

Η σημερινή δεύτερη αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας για το έτος 2022 πραγματοποιήθηκε με τηλεφωνικά ραντεβού λόγω των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι εθελοντές που δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα σήμερα, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, στο τηλέφωνο 2114115223 προκειμένου να κανονιστεί νέο ραντεβού, με το Τμήμα Αιμοληψίας του Θριάσιου Νοσοκομείου και να μεταφερθούν με όχημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο για την αιμοληψία.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου