Πλήθος παιδιών και απίστευτο χριστουγεννιάτικο κέφι στο εορταστικό διήμερο εκδηλώσεων του Ζεφυρίου


Δεκάδες παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Ζεφυρίου που διοργανώθηκαν με απόλυτη επιτυχία από τον Αθλητικό – Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής, η “Πάρνηθα”.

Έτσι τόσο κατά την παραμονή των Χριστουγέννων το Σάββατο 24-12 όσο και το πρωί της Πέμπτης 29 -12-2022 , τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους βρέθηκαν στο Πάρκο “Κώστας Λιάρος” και διασκέδασαν δεόντως με τον πρωταγωνιστή των ημερών Άγιο Βασίλη, τον κεφάτο ανιματέρ που έδωσε τον εορταστικό παλμό, τα ξωτικά, τους ξυλοπόδαρους και τις μεγαλοφιγούρες.

Υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων σκοπών τα παιδιά απόλαυσαν επίσης γλυκίσματα και ζεστά ροφήματα ενώ δεκάδες φατσούλες αφέθηκαν στο μαγικό χριστουγεννιάτικο face painting.

Τη χαρά των παιδιών μοιράστηκαν οι γονείς τους ενώ κατά το διήμερο κοντά τους βρέθηκαν κι αντάλλαξαν ευχές, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, οι Γιάννης Μαυροειδάκος και Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας , η αναπληρωτής Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου Ταξιαρχία Λαθουράκη και ο τοπικός Σύμβουλος Διονύσης Κατηφόρης.

Τα ωραία ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς ανάλογα Χριστουγεννιάτικα events έχουν προγραμματιστεί για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2022, στην πλατεία Δημαρχείου Άνω Λιοσίων και στην Πλατεία Δημαρχείου της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, με είσοδο Ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.

Φωτό Κώστας Ρίζος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου