Ευχές με τους ηλικιωμένους στο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων αντάλλαξε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς


 Στο Α’ ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων βρέθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος συνομίλησε με τους ηλικιωμένους, άκουσε τα αιτήματά τους και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά ενόψει των Χριστουγέννων.

Τη συνάντηση οργάνωσε ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς ο οποίος μέσα από δυο διαφορετικές συγκεντρώσεις στο ΚΑΠΗ Δροσούπολης και το ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων υπογράμμισε “επιστρέφουμε σταδιακά στις δραστηριότητες μας, αλλά θέλει προσοχή. Ο covid 19 είναι ακόμη εδώ και μαζί με τις ιώσεις κάνουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό που δεν μας αφήνουν περιθώρια για μεγάλες εκδηλώσεις ” είπε και αφού ζήτησε από τους ηλικιωμένους να προσέχουν, δεσμεύτηκε πως μετά το Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο γεύμα των ΚΑΠΗ που οργανωνόταν κάθε Χριστούγεννα πριν τους περιορισμούς.

VIDEO:

 

Ο Μαρίνος Σαρλάς ανακοίνωσε πως μέσα στον Ιανουάριο τα μέλη των ΚΑΠΗ θα μεταβούν στο θέατρο για να απολαύσουν μια θεατρική παράσταση και σταδιακά θα επιστρέψει και το πρόγραμμα των εκδρομών με μια προσκυνήματικη εκδρομή έκπληξη στο εξωτερικό. 

Στους ηλικιωμένους προσφέρθηκαν χειροποίητα γούρια που εξασφάλισε ο Δήμος από σύλλογο γονέων κηδεμόνων ΑμεΑ “το Εργαστήρι -Λίλιαν Βουδούρη ” σε μια προσπάθεια στήριξης των παιδιών με αναπηρία. Χθες Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου όπου ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου και Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Ζεφυρίου άκουσε τα κάλαντα από τους ηλικιωμένους, συνομίλησε μαζί τους και αντάλξαξε ευχές. Στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίόύ παρέστη και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και ο Βουλευτής Δυτ. Αττικής Βαγγέλης Λιάκος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου