Ιματισμό ατομικής εργασίας πρόσφερε, σε γιορτινό κλίμα, στις σχολικές καθαρίστριες ο Νίκος Χατζητρακόσιας

Μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή, στη διάρκεια της οποίας πρόσφερε ιματισμό ατομικής προστασίας και χριστουγεννιάτικα γλυκά, διοργάνωσε για τις σχολικές καθαρίστριες των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Νίκος Χατζητρακόσιας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη που τρέφει για τους συνεργάτες του.

Στο σημαντικό έργο που προσφέρουν οι καθαρίστριες στα σχολεία του Δήμου, το οποίο αναγνωρίζεται τόσο από τους Διευθυντές των σχολείων όσο και από το Δήμο, αναφέρθηκε κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Β’θμιας Σχολικής Επιτροπής. Ο Νίκος Χατζητρακόσιας υπογράμμισε ότι οι καθαρίστριες, αν και πλέον υπάγονται διοικητικά στο Γραφείο Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων του Δήμου, παραμένουν ουσιαστικά όμως σημαντικό τμήμα της Σχολικής Επιτροπής. Τόνισε δε ότι ο Δήμος Φυλής εξασφάλισε για τις σχολικές καθαρίστριες πλήρη απασχόληση και αντίστοιχη αμοιβή και ζήτησε να αναφέρουν κάθε βλάβη ή ζημιά που παρατηρούν στα σχολικά κτίρια, διευκολύνοντας τη Σχολική Επιτροπή να τις αποκαθιστά άμεσα. Τέλος, ευχήθηκε εγκάρδια “Καλές γιορτές” και μια καλή νέα χρονιά.

Τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, μετέφερε στις σχολικές καθαρίστριες ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Φυλής, Αργύρης Αργυρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στο σημαντικό έργο που προσφέρουν. Τόνισε εξάλλου ότι, παρά την ένταξη των καθαριστριών στο Γραφείο Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων του Δήμου, ο Νίκος Χατζητρακόσιας συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο τους και με την εμπειρία που διαθέτει, να συμβάλει καθοριστικά στη διευθέτηση όλων των ζητημάτων.

Ο Νίκος Χατζητρακόσιας πρόσφερε στις 35 σχολικές καθαρίστριες των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, πλήρες πακέτο ιματισμού ατομικής προστασίας, όπως ποδιές, γάντια, ολόσωμες φόρμες, προσωπίδες (μάσκες), σκουφάκια, ρόμπες κ.λπ. Επίσης, πρόσφερε χριστουγεννιάτικα γλυκά και ένα μπουκάλι κρασί για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους, αλλά και χυμούς και γλύκισμα κατά τη διάρκεια της γιορτής.

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζητρακόσιας τίμησε δύο εργαζόμενες, τις Ευαγγελία Παππού και Αναστασία Δανίκα, που συνταξιοδοτούνται, για “το πολύτιμο έργο που έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια εργασίας”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου