Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια, μαγεία και εκπλήξεις στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων

..


Η δημιουργία, η φαντασία και οι εκπλήξεις ήταν το κύριο συστατικό στις Χριστουγεννιάτικες Γιορτές των Παιδικών – Βρεφικών Σταθμών των Άνω Λιοσίων.

Υπό την καθοδήγηση των Παιδαγωγών τους τα μικρά των Σταθμών συμμετείχαν με χαρά στα Εργαστήρια ζαχαροπλαστικής , στολιδιών και χειροτεχνιών μέσα στα οποία δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα θαύματα.

Τα μικρά χεράκια με χαρά και φαντασία με την βοήθεια παιδαγωγών αλλά και των γονιών τους, έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικα στολίδια και ημερολόγια, γλυκίσματα και μπισκοτόσπιτα, στόλισαν δέντρα και αίθουσες κι έγραψαν γράμματα στο Άγιο Βασίλη, ζώντας την μαγεία των Χριστουγέννων με έναν μοναδικό τρόπο.

Κοντά τους βρέθηκαν και μοιράστηκαν τη χαρά τους, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε θερμές ευχές με τους παιδαγωγούς και τους γονείς ενώ είχε κι ευχάριστες συνομιλίες με τα παιδιά, πολλά από τα οποία του εκμυστηρεύτηκαν τις φετινές τους προσδοκίες από τον αγαπημένο Άγιο τους Βασίλη.

Σε αυτό έπαιξε σπουδαίο ρόλο ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο οποίος προλαβαίνοντας τις επιθυμίες τους και σε συνεργασία με το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών φρόντισαν ώστε το κάθε παιδί να λάβει κι από ένα υπέροχο δώρο, ανάλογο με την ηλικία του.

Το βέβαιο είναι ότι αυτά τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι, όλοι όσοι συμμετείχαν στις γιορτές, θα τα θυμούνται ως μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου