Άκρως πετυχημένο το διήμερο Χριστουγεννιάτικο Εvent του “ΑΡΙΩΝ ΦΥΛΗΣ”

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το διήμερο 20-21/12 το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων. Μικροί και μεγάλοι χάρηκαν με την ψυχή τους το Χριστουγεννιάτικο Event που διοργάνωσε ο κολυμβητικός σύλλογος Αρίων Φυλής σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ του Δήμου Φυλής "Η ΠΑΡΝΗΘΑ".

Ο Άγιος Βασίλης, ο χιονάνθρωπος ΟΛΑΦ, μουσικές, γλυκίσματα, μπαλόνια, δώρα και πολλές εκπλήξεις συνέθεσαν ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιώργος Μαυροειδής και η πρόεδρος του Αρίων Κατερίνα Τσότσου, ως καλοί οικοδεσπότες, υποδέχθηκαν τους μικρούς πρωταγωνιστές του event, τα παιδιά του Δήμου Φυλής και τους γονείς τους και δέχτηκαν από όλους τα εύσημα για την πολύ όμορφη και προσεγμένη διοργάνωση!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος , ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολική Επιτροπής Νίκος Χατζήτρακοσιας.

Όσοι επισκέφτηκαν το διήμερο event και γέμισαν το κολυμβητήριο με χαμόγελα και παιδικές φωνές, έφυγαν με την πιο γλυκιά και ζεστή αίσθηση των Χριστουγέννων και ζήτησαν να πραγματοποιηθεί και του χρόνου!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου