💄OZA: Μια νέα πρόταση για τα καλλυντικά στο Καματερό

 


Σε μια εποχή που η κοσμετολογία, δηλαδή η φροντίδα για την ομορφιά μας έχει μεγάλη σημασία, κάθε νέα πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Μια τέτοια και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον, είναι της OZA, του νέου καταστήματος της γνωστής αλυσίδας, που διαθέτει καταστήματα σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.
Σε κεντρικό σημείο του Καματερού, στη συμβολή της Λεωφόρου Φυλής με τη Λεωφόρο Καματερού (στάση Μανάρα), το νέο αδελφάκι της ΟΖΑ φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες, σε καλλυντικά και είδη ομορφιάς, μιας ευρείας περιοχής που περιλαμβάνει, εκτός από το Καματερό, το Ζεφύρι, τα Άνω Λιόσια, τη Φυλή, αλλά και το Ίλιον.
Με όπλο την μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανάμεσα στα οποία πολλά με το δικό της λογότυπο (brand), η OZA απευθύνεται σε ένα απαιτητικό κοινό που ζητάει το απόλυτο στη σχέση ποιότητας-τιμής. Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά τα έμπειρα στελέχη του νέου καταστήματος, που, ήδη, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην περιοχή και υπόσχεται πολύ περισσότερα για το μέλλον.
Μια επίσκεψη θα πείσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη, που θα βρει στο πρόσωπο των ανθρώπων της ΟΖΑ τους ιδανικούς συμβούλους στα προϊόντα ομορφιάς.

ΟΖΑ cosmetics
Λ. Φυλής και Καματερού 2-4, Καματερό
Τηλ. 2102321693







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου