Ολοκαίνουρια αίθουσα δημιούργησε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων ο Γιάννης Κρεμύδας


Μάθημα σε μια ολοκαίνουρια αίθουσα πληροφορικής κάνουν πλέον οι μαθητές, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, καθώς ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας τα «άλλαξε» όλα, προχωρώντας στην μελέτη, δημιουργία και εγκατάσταση ενός νέου, υπερσύγχρονου δικτύου υπολογιστών.

Η ανανέωση του ψηφιακού εξοπλισμού περιλαμβάνει την συνολική αναβάθμιση του δικτύου με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, server και προμήθεια 13 νέων υπολογιστών (οθόνες, πληκτρολόγια, κάμερες κλπ.), προκειμένου ΟΛΑ τα παιδιά να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που ενσωματώνει τις νέες τεχνολογίες πληροφόρησης και επικοινωνίας.

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας τόνισε:

«Η βελτίωση των ψηφιακών υποδομών στα σχολεία αποτελεί προτεραιότητα για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, αφού οι νέες τεχνολογίες κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την εκπαίδευση, αυξάνουν την αποδοτικότητα και ανοίγουν νέους ορίζοντες στους μαθητές. Όλα τα παιδιά, χωρίς διακρίσεις, έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν τις πληροφορίες που πηγαίνουν τη γνώση τους ένα βήμα παραπέρα και εμείς έχουμε υποχρέωση να υποστηρίζουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, αυτό το δικαίωμα. Θέλω να ευχαριστήσω, για μια ακόμα φορά, τον Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού, που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη το όραμά μας για την Παιδεία στον Δήμο Φυλής».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου