Αποκατέστησε αμέσως τις ζημιές στη Ζωφριά ο Γιώργος Ραφτέλης

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΒΑΙΟΥ


Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Αναπλ. Δημάρχου Γιώργου Ραφτέλη στο αίτημα του Συλλόγου της Ζωφριάς για την αποκατάσταση των ζημιών στις πινακίδες οδικής σήμανσης των δρόμων της συνοικίας.

Η παρέμβαση αφορούσε σε τουλάχιστον είκοσι σημεία, μικρής και μεγάλης κυκλοφορίας, που οι πινακίδες είχαν υποστεί βανδαλισμό ή είχαν καταστραφεί από απροσεξία. Παράλληλα, το συνεργείο αποκατάστησε ζημιές σε όργανα παιδικής χαράς.

Την ικανοποίησή της για την άμεση παρέμβαση του Δήμου εξέφρασε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου, η οποία ανάρτησε δημόσιες ευχαριστίες στο facebook, οι οποίες περιελάμβαναν και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Ηλία Κανελλόπουλο. Στο ευχαριστήριο η Πρόεδρος επισημαίνει την αντίθεσή της στους βανδάλους που καταστρέφουν τον κοινωνικό εξοπλισμό.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ραφτέλης επεσήμανε τη δουλειά που έχει γίνει στην οδική ασφάλεια, με την οριζόντια και την κάθετη σήμανση στους δρόμους. Πρόσθεσε ότι αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου γιατί έχει άμεση σχέση με την προστασία της ανθρώπινης ζωής. «Ο Δήμαρχος μου έχει αναθέσει μια δουλειά με στόχο να μειώσουμε τον κίνδυνο για την ζωή και την περιουσία των συνδημοτών μας στους δρόμους. Τους παρακαλώ να σεβαστούν την οδική σήμανση και τις άλλες υποδομές, γατί μια καταστροφή μπορεί να προκαλέσει ένα θανατηφόρο οδικό ατύχημα. Παράλληλα έχουμε κηρύξει πόλεμο στους ασυνείδητους και έχω καταθέσει μηνύσεις, με εξουσιοδότηση του Δημάρχου. Μην παίζουμε με αυτά που έχουν μεγάλη σημασία. Να παραδειγματιστούμε από τις χιλιάδες των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται στο δρόμο και έχουν ως αποτέλεσμα να χάνουμε πάνω από 2 χιλ. ανθρώπων το χρόνο. Για να το πω απλά, κάθε χρόνο χάνεται αριθμός ανθρώπων που ισοδυναμεί με τον πληθυσμό μιας πόλης όπως η Δημοτική Κοινότητα Φυλής. Στην πραγματικότητα, σβήνεται από το χάρτη της Χώρας μια μικρή πόλη. Και δεν αναφέρομαι στους αναπήρους και στους βαριά τραυματισμένους, ούτε στις παρεπόμενες ζημιές. Όπως έχει πει, υπεύθυνα, ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία σε ζητήματα οδικής ασφάλειας, αν μειώναμε τα τροχαία, εκτός από το κέρδος σε ανθρώπινες ζωές, θα είχαμε τεράστιο όφελος στην εθνική οικονομία», δήλωσε ο Γιώργος Ραφτέλης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ευαγγελία Κωβαίου για τα καλά της λόγια.

«Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουν την προσπάθειά σου, ιδίως όταν αυτό γίνεται από έναν άνθρωπο με την εμπειρία και τις ικανότητες της συναδέλφου Ευαγγελίας Κωβαίου. Της εύχομαι να είναι πάντα καλά, για να συνεχίσει την ενασχόλησή της με τα κοινά. Προσφέρει στην πόλη μας, εδώ και πολλά χρόνια», σημείωσε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου