Εύσημα στο Δήμο Φυλής και τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη στην Βασιλόπιτα του 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού

Στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού Περιστερίου στα διοικητικά όρια του οποίου ανήκει ο Δήμος Φυλής έδωσε το παρών ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2023.

Ο Μιχάλης Οικονομάκης που αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τον Αντιστράτηγο κ. Χρήστο Λάμπρη, τον Πύραρχο κ. Πέτρο Μπούγια, τον Αντιπύραρχο κ. Σπυρίδωνα Καρούμπη, τον Επιπυραγό κ. Παναγιώτη Λάμια και όλους τους πυροσβέστες και τους εργαζόμενους του Σταθμού, δέχθηκε τα θερμά τους συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία. Συνεργασία που όπως υπογράμμισαν, είναι στοχευμένη και ουσιαστική με αποτέλεσμα την άμεση αντιμετώπιση, δύσκολων καταστάσεων.


Ο Αντιδήμαρχος τόνισε επίσης, ότι ο Δήμος Φυλής βελτιώνει διαρκώς τις δομές, τον στόλο και τον εξοπλισμό του, προκειμένου όπως μέχρι σήμερα, να είναι “ετοιμοπόλεμος” και να συνδράμει ουσιαστικά το δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής. Ο Μιχάλης Οικονομάκης άλλωστε, μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, για μια χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς προβλήματα.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου