Εφ΄όλης της ύλης ενημέρωση για τα έργα στη Ζωφριά από το Χρήστο Παππού στην κοπή της πίτας του συλλόγου της συνοικίας

Γενική συνέλευση μελών και κοπή της βασιλόπιτας συνδύασε σε μια εκδήλωση ο πολιτιστικός σύλλογος Ζωφριάς, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου έκανε απολογισμό του έργου και των δράσεων της διοίκησης – ενόψει των επερχόμενων εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ- και έθεσε στο Χρήστο Παππού τα αιτήματα του συλλόγου που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ζωφριάς.

Ο Δήμαρχος Φυλής αφού ευχήθηκε υγεία και χαμόγελο σε όλους για την νέα χρονιά απαντώντας ενημέρωσε διεξοδικά εφ΄ όλης της ύλης τα μέλη του συλλόγου για όλα τα έργα που είναι σε εξέλιξη και για αυτά που δρομολογούνται για την τρέχουσα χρονιά.

«Το 8ο Δημοτικό προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, για το νέο νηπιαγωγείο στην οδό Πολυδεύκους έχει εγκριθεί η μελέτη από την ΚΤΥΠ και μπαίνει στο νέο ΕΣΠΑ και προχωρούμε και το αθλητικό κέντρο Ζωφριάς» είπε ο Δήμαρχος ο οποίος ενημέρωσε πως ο Δήμος έχει τα διαθέσιμα τα χρήματα για την μεγάλη ανάπλαση της Ηρακλέους τρία χρόνια στους προϋπολογισμούς του αλλά υπάρχει εμπλοκή μεταξύ των αναδόχων που καθυστερεί το έργο στο οποίο περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση υπόγειων κάδων.

Ο Δήμαρχος Φυλής απάντησε ακόμα στις ερωτήσεις των κατοίκων για την ανάπλαση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής και την μετατροπής της σε διαδρομή περιπάτου, το μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο της Μ. Αλεξάνδρου και το νέο αντιπλημμυρικό που δρομολογείται και ευχαρίστησε τους δημότες για αυτή την ανοιχτή συζήτηση καταλήγοντας «γνωριζόμαστε χρόνια, ξέρετε πως δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν. Ότι έχουμε πει έχει γίνει και έτσι θα συνεχίσουμε» κατέληξε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου