Άνευ Όρων κέφι στην Βασιλόπιτα της Τεχνικής Υπηρεσίας

Μεσημέρι Παρασκευής και μετά τη λήξη της βάρδιας, η επιλογή του χώρου και του χρόνου ήταν “Άνευ Όρων!”.

Ο λόγος για την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής, που ήταν μόνο η αφορμή!

Έτσι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου του 2023 οι εργαζόμενοι της, έκλεισαν για λίγο τους υπολογιστές τους, έβαλαν στην άκρη την καθημερινότητα κι αντάμωσαν στο γνωστό στέκι της πόλης των Άνω Λιοσίων, “Άνευ Όρων” για ένα γνήσιο γλέντι, που τα είχε όλα.

Καλό φαγητό, μουσική, κέφι και χορό!

Συνδετικός κρίκος ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας που τους εμπνέει, στην κοινή προσπάθεια, για την παραγωγή ουσιαστικού έργου με έναν τρόπο που θυμίζει πάνω απ΄ όλα Οικογένεια. 

Κοντά τους βρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Ραφτέλης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος και οι επιστημονικοί Συνεργάτες του Δημάρχου Φυλής Γιάννης Λιάκος και Μαρίνα Νικολοπούλου. Την τιμητική της είχε και η νέα Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Ελένη Μισαηλίδου που με την θετική της ενέργεια, ανέβασε το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη.

Ακριβώς έτσι, αντάλλαξαν ευχές για το 2023 οι εργαζόμενοι της Τεχνικής Υπηρεσίας. Σε μια άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα, γεμάτη κέφι και συναδελφικότητα.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ακολουθούν μιλούν από μόνα τους...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου