Εύσημα και θερμές ευχές του Θανάση Σχίζα στους εργαζόμενους στην κοπή της βασιλόπιτας της Τεχνικής Υπηρεσίας

Σε ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε, σήμερα το μεσημέρι Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, τη βασιλόπιτά της σε γνωστό μεζεδοπωλείο των Άνω Λιοσίων, η Τεχνική Υπηρεσία που αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς βραχίονες ανάπτυξης του Δήμου Φυλής.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας αφού μετέφερε τις ευχές και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την συνεργασία και την απόδοσή τους για την οποία όπως είπε «Με μπροστάρη το Δήμαρχο μας είμαστε οι πρώτοι σε έργα σε όλη την Ελλάδα και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής αποτελεί πλέον παράδειγμα και για άλλους Δήμους. Αυτό οφείλεται πρώτα σε εσάς και μετά σε εμάς και αυτό που θέλω, είναι να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη και με την ίδια αγάπη για τον τόπο μας αυτή την καλή συνεργασία. Δεν σταματάμε προχωράμε» υπογράμμισε ο Θανάσης Σχίζας.

Σκιαγραφόντας τους στόχους της Τεχνικής Υπηρεσίας για το 2023 ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων έκανε λόγο για νέα έργα που έρχονται μέσα στη χρονιά υπογραμμίζοντας «Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο παλμό και την ίδια δύναμη γιατί ο Χρήστος Παππούς δεν σταματάει, φεύγει μπροστά και φέρνει διαρκώς νέα έργα για το Δήμο μας».

Ο Θανάσης Σχίζας ανακοίνωσε στους εργαζόμενους πως στο επόμενο δεκαήμερο ξεκινά και το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Πηνειού για το οποίο έχουν δουλέψει οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία και ενισχύει την ασφάλεια των δημοτών απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα.

VIDEO:

 

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου υπεύθυνος στην οδοσήμανση Γιώργος Ραφτέλης αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σημείωσε «είναι πολύ σημαντικό να έχει δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και σε αγαπάνε . Όλοι εσείς παρότι δεν ανήκω άμεσα στην Τεχνική Υπηρεσία με έχετε βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστώ από τη φωτοτυπία μέχρι τη μελέτη με πρώτον από όλους τον Αντιδήμαρχο Θανάση Σχίζα και την διευθύντρια της υπηρεσίας» είπε ο Γιώργος Ραφτέλης και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους στο μεγάλο έργο της οδικής ασφάλειας που υλοποιεί ό Δήμος Φυλής. 

VIDEO: 

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος ξεκίνησε το χαιρετισμό του αναφέροντας «γνωρίζω τον Θανάση πριν ασχοληθεί με τα κοινά και τον εκτιμώ για τις παρεμβάσεις του σε πολύ ευαίσθητες καταστάσεις που τυχαίνει να είμαι γνώστης. Γνωρίζω τον καθένα από εσάς πολλά χρόνια και ξέρω την προσφορά σας. Το κλίμα στην Τεχνική Υπηρεσία είναι πολύ παραγωγικό. Χωρίς εσάς το ξέρετε όλοι καλά πως δεν υπάρχει Δήμος. Ο Δημότης απευθύνεται και σε εσάς και ζητά λύσεις. Έτσι θέλω να ευχηθώ υγεία και δύναμη και σε εσάς και στο Θανάση» κατέληξε. 

VIDEO: 

 

Η εκδήλωση που περιλάμβανε γεύμα, χορό , πολύ κέφι και χαμόγελα έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και συμμετείχαν μόνο οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας και οι επιστημονικοί συνεργάτες του Δημάρχου Γιάννης Λιάκος και Μαρίνα Νικολοπούλου. Το φλουρί κέρδισε ο μηχανικός Παναγιώτης Κουρούβανης. Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου