Ευχές, χαμόγελα και πλούσια δώρα στην κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής

Με ευχές, χαμόγελα αλλά και τη σκέψη στην πρόσφατη απώλεια του Ανδρέα Χριστοδουλάκη, Αντιπροέδρου του Συλλόγου και εκ των ιδρυτών του, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023, η εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής, για την κοπή της Βασιλόπιτας.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Συλλόγου, Κλέλια Βαρβαρίγου, ευχαρίστησε όλους εκείνους που έχουν στηρίξει το Σύλλογο και αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως θερμά λόγια στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου, αρωγός σε κάθε προσπάθειά του, υπενθυμίζοντας ότι παραχώρησε στο Σύλλογο και την αίθουσα όπου στεγάζεται. Ευχαρίστησε επίσης τους Αντιδημάρχους Γιάννη Μαυροειδάκο και Γιώργο Αβράμη και την αναπληρώτρια Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση για τη στήριξή τους προς το Σύλλογο.

«Ήμασταν, είμαστε και θα ‘μαστε δίπλα στο Σύλλογο», διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς «όχι μόνο λόγω των άριστων σχέσεων που έχουμε με τη Διοίκηση του Συλλόγου, αλλά και επειδή είναι ένας ζωντανός Σύλλογος που πραγματικά προάγει τα συμφέροντα των τριτέκνων της περιοχής». Αναφερόμενος στην απώλεια του Ανδρέα Χριστοδουλάκη, ο Δήμαρχος πρότεινε η αίθουσα που παραχωρήθηκε από το Δήμο προς το Σύλλογο, να ονομαστεί, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αίθουσα «Ανδρέα Χριστοδουλάκη», στη μνήμη του εκλιπόντος.

Με θερμά λόγια για το έργο του Συλλόγου αλλά και στην ανάγκη περαιτέρω στήριξης της τρίτεκνης οικογένειας, αναφέρθηκαν στο χαιρετισμό τους ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Γιώτα Παππά, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος, Θανάσης Σχίζας, Μιχάλης Οικονομάκης και Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, οι αναπληρωτές Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση και Τόλης Βαδεβούλης, το μέλος του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Αθανάσιος Μήτσιος, ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ (Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας) Δημήτρης Κοντός και εκπρόσωποι του Συλλόγου Κρητών και της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η Κλέλια Βαρβαρίγου ανακοίνωσε ότι νέος Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ορίζεται ο Χαράλαμπος Καλτουρουμίδης ενώ εισέρχεται στο Δ.Σ. του Συλλόγου, το αναπληρωματικό μέλος Γιάννης Γιαννακόπουλος. Οι αλλαγές στο Δ.Σ. επήλθαν λόγω της απώλειας του Ανδρέα Χριστοδουλάκη, στη μνήμη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Επίσης προανήγγειλε ότι ο Σύλλογος θα εορτάσει τον Μάιο την επέτειο των 10 ετών από την ίδρυσή του.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Άγγελος Κανέλος, ενώ πλούσια δώρα συνόδευσαν τα φλουριά που δεν ήταν ένα, αλλά οκτώ!

Βίντεο χαιρετισμού Δημάρχου και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου