“Οι Εργαζόμενοι των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών είναι στην Πρώτη Γραμμή” τονίστηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας των ΚΕΠ Φυλής

Τις εγκάρδιες ευχές αλλά και εγκωμιαστικά λόγια άκουσαν οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ του Δήμου Φυλής κατά, την απέριττη και σε οικογενειακό κλίμα εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου 2023 στα κεντρικά γραφεία του ΚΕΠ Άνω Λιοσίων.

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Πολιτικός Προϊστάμενος των ΚΕΠ Άνω Λιοσίων και Ζωφριάς Γιώργος Σονίδης, ευχαρίστησε με θέρμη τους εργαζόμενους για την άψογη συνεργασία και την στήριξη που παρέχουν στους συνδημότες και ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες (άτομα με αναπηρία, στήριξη ηλικιωμένων , αναλφάβητων κ.τ.λ.) επισημαίνοντας ότι ουδέποτε έχει ακουστεί κάποιο παράπονο για τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ. Ο Γιώργος Σονίδης ευχήθηκε στους εργαζόμενους τη νέα χρονιά να έχουν καλή υγεία και να πραγματοποιηθεί κάθε τους όνειρο ενώ υπογράμμισε, ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να συνδράμει το έργο τους.

  


Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, χαρακτήρισε τους εργαζόμενους των ΚΕΠ “εργαζόμενους πρώτης Γραμμής” και τους ευχαρίστησε για το πολύτιμο έργο τους.

 

Τις ευχές της έδωσε επίσης, κάνοντας λόγο για άρτια συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους των ΚΕΠ Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής η Διευθύντρια των ΚΕΠ Κατερίνα Περισοράτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και κατά την διάρκεια της λιτής εκδήλωσης η εξυπηρέτηση του κοινού γινόταν κανονικά με τον κόσμο να δίνει εγκάρδιες ευχές στους εργαζόμενους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου