Δωρεάν συνταγογράφηση για τα μέλη των ΚΑΠΗ με ενέργειες της Ελένης Λιάκου

Μια ακόμα υπηρεσία θα παρέχει στους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ ο Δήμος Φυλής. Με ενέργειες της Αντιδημάρχου Ελένης Λιάκου, θα μπορούν να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους στα ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής. Η συνταγογράφηση των φαρμάκων θα γίνεται, εντελώς δωρεάν, από ιατρό αποσπασμένο στο Δήμο Φυλής. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων, θα καθορισθεί, σύντομα, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα συνταγογράφησης, σε κάθε ΚΑΠΗ.

Απαιτήθηκαν συντονισμένες ενέργειες προς τον Εθνικό Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ-πρώην ΙΚΑ), οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να δοθεί εντολή στην ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) για τη δημιουργία Μονάδας Συνταγογράφησης στα ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής. Τις ενέργειες αυτές, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ανέθεσε στην Αντιδήμαρχο Ελένη Λιάκου, η οποία, όπως προαναφέρθηκε, τις έφερε σε πέρας με επιτυχία.


«Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στα μέλη του ΚΑΠΗ , αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης του Δήμου. Οι συνδημότες μας, τρίτης ηλικίας πρόσφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν πολλά, στην Πατρίδα, στο Δήμο και στις οικογένειές τους. Τους αξίζουν τα καλύτερα και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε γι’ αυτό», δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου