Στα Άνω Λιόσια χτύπησε για τρεις ημέρες η καρδιά του Παγκόσμιου Καράτε

Στη μεγαλύτερη γιορτή του Παγκόσμιου Καράτε, που διεξήχθη στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, παρέστη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος Φυλής αφού παρακολούθησε τους αγώνες τελικού, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργο Κρητικό, βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν στην κατηγορία των 84 κιλών μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης που κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο.

Ο Χρήστος Παππούς είχε εγκάρδιες συνομιλίες με τονπρόεδρο της ΕΛΟΚ, Θοδωρή Σιετή, τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Athens 2023 K1, Ηλία Χρήστου και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε Ανδρέα Βασιλείου.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Athens 2023 K1, Ηλίας Χρήστου απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη στήριξη της διοργάνωσης και τη φιλοξενία των αγώνων.

‘Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι πρώτοι, μετά από δέκα χρόνια, Παγκόσμιοι αγώνες καράτε, που διοργανώνει η χώρα μας, διεξάγονται στα Άνω Λιόσια και συνοδεύονται μάλιστα και από ισχυρή συγκομιδή μεταλλίων για τους Έλληνες Αθλητές” υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 1100 αθλητές και αθλήτριες από 72 χώρες του κόσμου. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκαν στις 15 του μήνα με την Ελλάδα να κατακτά 2 χρυσά και δυο αργυρά μετάλλια και να κατακτά τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 72 χώρες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση .

VIDEOFOTO: 

05 Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Κρητικός και το μέλος της Ομοσπονδίας Καράτε κα Πετραλιά 

06 Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τον πρόεδρο της ΕΛΟΚ Θοδωρή Σιετή 

07 Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε Ανδρέα Βασιλείου

 08 Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε Ανδρέα Βασιλείου και τον υπεύθυνο διοργάνωσης για την Ελληνική πλευρά κ. Σιγκιό 

21 Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Athens 2023 K1, Ηλίας Χρήστου βραβεύει το Χρήστο Παππού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου