Συγκίνηση, βραβεύσεις και κέφι στην βασιλόπιτα του ΔΑΣ Ζεφυρίου

Ήταν μια αθλητική – πολιτιστική βραδιά που τα είχε όλα! Συγκίνηση, βραβεύσεις, ευχές και γλέντι. Ο λόγος, για την εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου (Δ.Α.Σ) Ζεφυρίου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2023, στο κατάμεστο από κόσμο και επισήμους κέντρο διασκέδασης της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής το “Έλατο”.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Φυλής Αρχιμανδρίτης Τίτος Χρήστου και ο Πρωτοπρεσβύτερος των Ιερών Ναών Π. Γρηγορούσας και Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου, π. Άγγελος Κανέλλος.

Την βραδιά, περιστοιχισμένος από όλα τα μέλη του Δ.Σ και τους υπεύθυνους των Αθλητικών Τμημάτων, άνοιξε, ο Πρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου, Βασίλης Νικολαΐδης που καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους και τον κόσμο. Ο Πρόεδρος, αναφέρθηκε με λόγια από καρδιάς στην μεγάλη οικογένεια του ΔΑΣ και υπογράμμισε πως η νέα χρονιά γεννά προσδοκίες για σημαντικές επιτυχίες. Καλωσόρισε επίσης, τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές των νικηφόρων και πολυμελών τμημάτων, της Πάλης, του Ποδοσφαίρου, του Χάντμπολ, του Μπάσκετ και της αεροβικής Γυμναστικής.

Σε μια αποστροφή του σύντομου χαιρετισμού του εξάλλου, αναφέρθηκε με συγκίνηση και λόγια βαθιάς εκτίμησης, στον πρόσωπο του προπονητή Γυναικείας Πάλης Ανδρέα Χριστοδουλάκη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στον τόπο και στους χώρους του αθλητισμού. “Θα τον κρατήσουμε για πάντα ζωντανό στη σκέψη μας” τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νικολαΐδης.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης στους ανθρώπους που έχουν στηρίξει διαχρονικά “το πιο υγιές κύτταρο του Ζεφυρίου” που είναι ο Αθλητισμός και αφιέρωσε το κομμάτι που του αναλογούσε, στους μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς που δεν ήταν άλλοι, από τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές των τμημάτων του ΔΑΣ.

Ακολουθεί το σύντομο βίντεο της ομιλίας τουΟ Πρόεδρος κλείνοντας τον χαιρετισμό του, κάλεσε στο βήμα και τίμησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, απονέμοντας του τιμητική πλακέτα για την ολόπλευρη υποστήριξη του στον ΔΑΣ Ζεφυρίου.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά υπογράμμισε ότι ο ΔΑΣ έχει καταφέρει με τις επιτυχίες και τις διακρίσεις του να κάνει τον Δήμο Φυλής γνωστό σε όλη την Ελλάδα κι έδωσε τις ευχές του για μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και νικηφόρους αγώνες, αφιερώνοντας το κομμάτι του σε όλα τα παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου.


Στη συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ τίμησαν τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει επί σειρά ετών τον ΔΑΣ προσφέροντάς τους πρωτότυπα αναμνηστικά και πιο συγκεκριμένα: Τη φανέλα του ποδοσφαίρου που παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, τη φανέλα της Πάλης που απονεμήθηκε στον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάση Σχίζα και τη φανέλα του Handball που κράτησε στα χέρια του ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους κι έδωσαν τις ευχές τους στον Σύλλογο, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ Ευάγγελος Λιάκος, ο Α επιλαχών Βουλευτής Ν.Δ Σταμάτης Πουλής και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ Ανδρέας Τσώκος.

Κοντά στον ΔΑΣ Ζεφυρίου βρέθηκαν επίσης κι έδωσαν ευχές, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, o Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, οι αναπληρωτές Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση και Τόλης Βαδεβούλης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Διονύσης Κατηφόρης και Έλενα Πίνη, ο διαχρονικός υποστηρικτής του Αθλητισμού στον Δήμο Φυλής Χρήστος Κ. Παππούς, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Ηπειρωτών Ζεφυρίου και Κρητών Φυλής Μηνάς Ζέρβας και Ντίνα Στεφανουδάκη και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχος Τζαφέρης.

Μετά τις ευχές η βραδιά κύλησε ευχάριστα με καλό φαγητό και γλέντι που κράτησε καλά ως τις μικρές ώρες.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου