Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας ευλόγησε την πίτα της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής

 




Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ.κ. Αθηναγόρας ευλόγησε, την Πρωτοχρονιά, την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής.
Στη διάρκεια της σεμνής τελετής, που διοργανώθηκε, κατά το έθιμο, στο Δημαρχείο «Νικόλαος Λιάκος», ο Μητροπολίτης έκοψε την πίτα, μαζί με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και απηύθυνε ευχές στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και στους κατοίκους της Φυλής.
Τόνισε ότι, μετά την πανδημία, όλοι πρέπει, με αφετηρία την εμπειρία του παρελθόντος, να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους για το καλό της κοινωνίας και ότι στο πλαίσιο αυτό ανοίγονται, για το νέο έτος, ευοίωνες προοπτικές για όλους και για το Δήμο Φυλής.
Στην αντιφώνησή του ο Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη που αποδέχθηκε την πρόσκληση της Δημοτικής Κοινότητας και του ευχήθηκε υγεία ώστε να νουθετεί τον ίδιο, τους συνεργάτες και τους συνδημότες του. Είμαι βέβαιος ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλή για όλους μας, τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο σύντομο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου ευχαρίστησε τους συναδέλφους της Δημοτικούς Συμβούλους και τους συνδημότες της που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου και ανακοίνωσε ότι οι δύο τυχεροί που θα βρουν το φλουρί θα κερδίσουν τα δώρα της εκδήλωσης.
Τις ευχές του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα μετέφερε η συνεργάτης του Λένα Δεμερτζίδη.
Οι τυχεροί της χρονιάς ήταν ο πατήρ Τίτος Χρήστου κι εργαζόμενος του Δήμου Φυλής Παίνεσης Ευθύμιος.
Ιδιαίτερη αίγλη στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Φυλής η οποία παιάνισε κάλαντα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια.

























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου