Κοσμοσυρροή στην κοπή της βασιλόπιτας του Αντικαρκινικού συλλόγου Φυλής ΚερδίΖΩ

Με πολυπληθή παρουσία και βαθιά κοινωνικά μηνύματα, έκοψε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στο γνωστό μεζεδοπωλείο των Άνω Λιοσίων "Άνευ Όρων", την βασιλόπιτα του ο Αντικαρκινικός Σύλλογος ΚΕΡΔΙΖΩ.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Δημόκας αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού υπογράμμισε “Στόχος του ΚΕΡΔΙΖΩ είναι η ενημέρωση και η εξάλειψη του φόβου του καρκίνου. Το τρίπτυχο του συλλόγου μας ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΕΡΔΙΖΩ είναι μια μεγάλη αγκαλιά για να σταματήσει κάποιος να κρύβει το πρόβλημά του. Όταν Γνωρίζω, μπορώ να Στηρίζω και στο τέλος να Κερδίζω τη μάχη δίνω” είπε και αναφέρθηκε στις δράσεις και τις συνεργασίες του συλλόγου καταλήγοντας “το ΚΕΡΔΙΖΩ και οι επιστημονικοί συνεργάτες του είναι πάντα στη διάθεση του κάθε συνδημότη μας” .

Ο Δήμαρχος Φυλής στο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά, δύναμη και αισιοδοξία σε όλους και σε όλες και συνεχάρη το σύλλογο για τις δράσεις και τις σπουδαίες πρωτοβουλίες του.

Η Αντιπρόεδρος του συλλόγου και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στη Δυτική Αττική Τζένη Μπάρα, που πρωτοστάτησε στην οργάνωση της εκδήλωσης, επεσήμανε τη σπουδαιότητα της πρόληψης στην αντιμετώπιση της νόσου και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την ψυχολόγο και εθελόντρια του συλλόγου Βίκυ Βεοπούλου για τις υπηρεσίες της.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας ο οποίος επεσήμανε “βλέπω πως εδώ επικρατεί το αδιαχώρητο και αυτό σημαίνει πως ο κόσμος στηρίζει δυνατά την προσπάθειά σας” είπε και ενημέρωσε τον κόσμο για το πρότυπο Κέντρο Ανακουφιστικής Βοήθειας που έγινε με δωρεά του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, λειτουργεί πιλοτικά στα Μεσόγεια και επεκτείνεται σε όλη της Ελλάδα στηρίζοντας ασθενείς που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της νόσου.

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας χαρακτήρισε σημαντική τη δουλειά του συλλόγου και τον συνεχάρη για τη δράση του δηλώνοντας διαθέσιμος και ανοιχτός για κάθε βοήθεια που μπορεί να προσφέρει.

Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Βαγγέλης Λιάκος μοιράστηκε με τον κόσμο ένα οικογενειακό συμβάν με ευτυχή κατάληξη, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της πρόληψης και παρότρυνε όλες τις γυναίκες να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών Φώφη Γεννηματά που υλοποιεί η κυβέρνηση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και ευχήθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας, οι Αναπληρωτές Δημάρχου Νίκος Χατζητρακόσιας, Γιώργος Κρητικός, Γιώργος Σονίδης, Τόλης Βαδεβούλης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Φυλής και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής Δημήτρης Καμπόλης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Φυλής π. Τίτος Χρήστου και η πρόεδρος του συλλόγου Αγίου Στυλιανού κ. Βαγενά.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Ζωφριάς π. Γεώργιος Χάρδας ενώ ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα του Βασίλη Πλαβούκου και του Άγγελου Σούτα.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου