“Mικροί Υπερφωτισμένοι” - Δημιουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για παιδιά!



Οι Υπερφωτισμένοι ανακοινώνουν τη δημιουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για παιδιά!

Ένα ταξίδι στον κόσμο του φανταστικού αλλά και της πραγματικότητας με τον σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανόπουλο!
Με σεβασμό στο κάθε παιδί, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μέσω του Θεάτρου, εφόδια που οι "Μικροί Υπερφωτισμένοι" θα έχουν πάντα στο έργο που λέγεται ΖΩΗ!

Φαντασία, Δημιουργία και Έκφραση! Ανάπτυξη προσωπικότητας, Ομαδικότητα και Αυτοπεποίθηση!
Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Θεάτρου και στο κλείσιμο, μια υπέροχη θεατρική παράσταση!

Πότε;
Περίοδος: Φεβρουάριος 2023 - Ιούνιος 2023
Πού;
Στο Θεατρικό μας Εργαστήρι, στην οδό Πίνδου 71, στα Άνω Λιόσια. (Κάτω από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών START SMART - ELENI PETROPOULOU).
Ποια ημέρα;
Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες. Η ακριβής ημέρα θα καθοριστεί μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής!
Πώς δηλώνω συμμετοχή;
Καλούμε όσους γονείς ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω e-mail στο yperfo@yahoo.com όπου θα αναφέρουν το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του παιδιού, την ΗΛΙΚΙΑ του, τις διαθέσιμες ΗΜΕΡΕΣ που θα μπορεί το παιδί να συμμετέχει στην Ομάδα "Μικροί Υπερφωτισμένοι" και ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ επικοινωνίας. Συμμετοχές έως 25/01/2023.
Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την πρώτη συνάντηση!
*****
Λίγα λόγια για τον
Σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανόπουλο

Από παιδί συμμετείχε σε θεατρικές ομάδες. Από το 2001 καθοδηγεί και σκηνοθετεί παραστάσεις με ηθοποιούς - παιδιά! Παρακολούθησε μαθήματα στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Πετρούπολης και έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια συγγραφής. Το 2017 ξεκίνησε να συγγράφει θεατρικά έργα, κάποια από τα οποία έχουν βραβευθεί σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς και έχουν ανέβει από επαγγελματίες ηθοποιούς. Το 2018 ίδρυσε την Ομάδα Θεάτρου "Υπερφωτισμένοι" η οποία κάθε χρόνο ανεβάζει έργα. Το 2022 με αυτή την Ομάδα, παρουσίασε σε 13 παραστάσεις στην Ελλάδα το έργο "La Nona", όπου μεταξύ άλλων Βραβείων, κατέκτησε Βραβείο Σκηνοθεσίας και Έπαινο Ερμηνείας (για το ρόλο της γιαγιάς) σε Πανελλήνια Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε ταινίες, διαφημιστικά και σειρές, με τελευταία συμμετοχή στη σειρά "Μια νύχτα του Αυγούστου", στην ΕΤ1.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου