Το συγκινητικό συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής για την πρόωρη απώλεια του Ανδρέα Χριστοδουλάκη

Φωτό αρχείου ο Ανδρέας Χριστοδουλάκης πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων του Δήμου Φυλής και στο τελευταίο Δ.Σ. Αντιπρόεδρος με τη σημερινή πρόεδρο Κλέλια Βαρβαρίγου, που έγραψε τα παρακάτω συγκινητικά λόγια εκπροσωπώντας όλο το Διοικητικό Συμβούλιο 

Σε αυτή τη θλιβερή συγκυρία, θα ήθελα να θυμάμαι πολλά πράγματα από όλο το ταξίδι ως συνοδοιπόροι για το τριτεκνικό κίνημα, με εσένα Ανδρέα Χριστοδουλάκη…

Βέβαια πως μπορούμε να χωρέσουμε σε λίγες γραμμές, 10 χρόνια αγαπημένης συνεργασίας, αναμνήσεις και εμπειρίες μέσω του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Φυλής, που είχαμε την τιμή να υπηρετούμε μαζί σου, Ανδρέα Χριστοδουλάκη!!!

Η θλίψη και η συγκίνηση μας παρασύρουν……..

Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο μεγάλο κενό θα έχει ο Σύλλογός μας, από την απουσία σου……

Πώς να ξεχάσουμε την ανθρωπιά σου, την καλοσύνη σου, την ευγένειά σου, το χαμόγελό σου, την εξαιρετική εσωτερική σου ενέργεια, το λαμπρό σου ανθρωπιστικό έργο, όπως επίσης και λαμπρό αθλητικό σου έργο …..

Πάντα μας χάριζες το πλατύ σου χαμόγελο και πάντα με τα αστεία σου μας έκανες να χαμογελάμε και εμείς ότι και εάν είχαμε!!!

Μια δυνατή φιλία που μας δένει από το 2013 που με τους περισσότερους από τους συναδέλφους από το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, είχαμε ξεκινήσει ως ιδρυτικά μέλη στους τρίτεκνους……

Ο Ανδρέας Χριστοδουλάκης επί σειρά ετών ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας και την περίοδο 2019 έως και 2020 ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου μας!!!!

Έχτισε μία όμορφη οικογένεια και 3 υπέροχα και καλόκαρδα παιδιά!!!

Αυτός ήταν ο φίλος μας, ο συνεργάτης μας Ανδρέας Χριστοδουλάκης, τον οποίο όλοι οι Συνεργάτες και οι φίλοι του θα θυμούνται…………… πάντα με θαυμασμό και εποικοδομητικό παράδειγμα!!!!!!!!!!!

Θα είσαι στις καρδιές μας για πάντα…..

Είθε η γη να είναι ελαφριά πάνω σου…….

Γεια σου, ΑΝΔΡΈΑ….

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Φυλής

Κλέλια Βαρβαρίγου

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του….

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου