Σε πλήρη εξέλιξη το αντιπλημμυρικό έργο στη Δημοτική Κοινότητα Φυλής – Αυτοψία Δημάρχου Χρήστου Παππού


Την πρόοδο των εργασιών στο αντιπλημμυρικό έργο που υλοποιείται στη Δημοτική Κοινότητα Φυλής, διαπίστωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που συμβάλει καθοριστικά στην αντιπλημμυρική “θωράκιση” της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής. Το έργο αφορά στην κατασκευή νέου αγωγού ομβρίων σε τμήμα της οδού Θρασυβούλου και στις οδούς Σοφοκλέους, Σόλωνος και Θρασύλλου, ο οποίος στη συνέχεια καταλήγει στον υφιστάμενο αγωγό της Λεωφ. Φυλής. Το έργο έχει ξεκινήσει από τη θέση “Λιβάδι” (παιδική χαρά) και την περίοδο αυτή ξεκινούν οι εργασίες στην οδό Θεσσαλίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου Φυλής και η μελέτη έχει εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, κατά την αυτοψία του στο σημείο των εργασιών, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ενημερώθηκε για την εξέλιξη του έργου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών. “Το σημαντικό αυτό έργο επιλύει διαχρονικά προβλήματα πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή και συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας, αλλά και των επισκεπτών της ιστορικής κοινότητας του Δήμου μας”, τόνισε ο Χρήστος Παππούς.

Βίντεο:
https://www.youtube.com/shorts/yuMYEjOWnkQ
https://www.youtube.com/shorts/U03lAvALNjw

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου