Κέφι , ευχές και χορός στην Βασιλόπιτα των Επτανησίων Φυλής

Η ζεστή φιλοξενία και οι εγκάρδιες ευχές κυριάρχησαν στην βραδιά του Συλλόγου Επτανησίων Φυλής για την κοπή της Βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων “Χρυσό Βαρέλι” στη Δημοτική Κοινότητα Φυλής.

Την βραδιά άνοιξε περιστοιχισμένη από όλο το Διοικητικό Συμβούλιο η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Δελλαπόρτα, η οποία καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους, για τη θερμή τους ανταπόκριση.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Άγγελος Κανέλλος δίνοντας κι εκείνος τις ευχές του για μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη πολιτισμό.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνεχάρη τον Σύλλογο Επτανησίων Φυλής για την πλούσια δράση αλλά και το φιλανθρωπικό του έργο κι αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας που του αναλογούσε, σε δύο μέλη της Δημοτικής του Ομάδας με καταγωγή από τα Επτάνησα. Στον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργο Κούρκουλο και στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής, Διονύση Βλάχο.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στον Σύλλογο, μέλη της Ελληνικής Βουλής, Υποψήφιοι Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών Φορέων.

Το χορό άνοιξε το χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου που υπό τη διδασκαλία της Σύλβιας Σκαρμούτσου προκάλεσε τον θαυμασμό του κόσμου αλλά και το έναυσμα, για μια κεφάτη βραδιά.

ΒΙΝΤΕΟ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου