Συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής ο κλέφτης υδρομέτρων του Δήμου

 


Συνελήφθη, ξημερώματα της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2023, από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, ο κλέφτης υδρομέτρων που είχε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου και τους συνδημότες μας.
Ο υπαίτιος της διακεκριμένης κλοπής, που διοχέτευε τα κλοπιμαία σε αποθήκη ανακυκλώσιμων υλικών του Ασπροπύργου, είχε αποσπάσει πάνω από 210 υδρόμετρα, προκαλώντας οικονομική ζημία άνω των 20 χιλ. Ευρώ και σπατάλη πολύτιμων εργατοωρών από την Υπηρεσία Ύδρευσης.
Εναντίον του και κατά παντός υπευθύνου, είχε υποβάλει, στις 13 Δεκεμβρίου 2022, μήνυση, μετά από εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο αρμόδιος αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς. Μάλιστα ο τελευταίος συνεργάστηκε στενά με το Τμήμα Ασφαλείας για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Η είδηση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από το Χρήστο Παππού.
“Έχω κατ’ επανάληψη πει ότι έχουμε κηρύξει πόλεμο στου βανδάλους και ότι είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους. Στη συγκεκριμένη υπόθεση θα παρασταθούμε ως πολιτική αγωγή στην ποινική δίκη και θα ζητήσουμε αποζημίωση για τη ζημιά που υπέστη ο Δήμος και οι συνδημότες μας. Ευχαριστώ το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής και το Διοικητή Γρηγόρη Ανδρούτσο που απέδειξε, για ακόμα μια φορά, ότι αξίζει, με το παραπάνω, την τιμητική διάκριση που του κάναμε την περασμένη Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2021. Ευχαριστώ, επίσης, θερμά τον Μαρίνο Σαρλά και τους συνεργάτες του που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης”, δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου