Το Γιώργο Αδάκτυλο και τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του Εθνικού Πανοράματος βράβευσε ο Δήμος Φυλής

 Στην βράβευση του πρώην προπονητή του Εθνικού Πανοράματος και τριών ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2023 ο Δήμος Φυλής.

Με την ευκαιρία του αγώνα Εθνικός Πανοράματος - Απόλλων Ποντίων Ασπροσπύργου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής βράβευσαν τον πρώην προπονητή του Εθνικού Πανοράματος Γιώργο Αδάκτυλο που έχει διατελέσει και πρόεδρος των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων για την προσφορά του στην τοπική ομάδα και τον αθλητισμό γενικότερα.

Στην ίδια τελετή βραβεύτηκαν επίσης για την προσφορά τους στον Εθνικό Πανοράματος οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Κολιάκης, Ανέστης Πουλικίδης και Φώτης Τσουτσάνης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων αγωνιστικής παρουσίας στα γήπεδα της Δ. Αττικής ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς βράβευσε και την ομάδα του Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου - στην οποία αγωνίζονται για τη φετινή σεζόν οι βραβευθέντες- τιμώντας την πολυετή αθλητική και κοινωνική της προσφορά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου