Ευχάριστη είδηση η υποψηφιότητα του Κυριάκου Χατζηλέρη με το ΠΑΣΟΚ

 



Μια ευχάριστη είδηση περιελάμβανε η ανακοίνωση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ για τη Δυτική Αττική, καθώς ανάμεσά τους βρίσκεται και ο συνδημότης μας Κυριάκος Χατζηλέρης. Πρόκειται για μια σημαντική πολιτική εξέλιξη που θα συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του Κινήματος, λόγω της πολύχρονης προσήλωσης και συνέπειας του υποψηφίου στις αρχές και θέσεις του Κινήματος.
Ο Κυριάκος Χατζηλέρης διακρίνεται για τον ήπιο και ενωτικό χαρακτήρα του και το υψηλό επίπεδο πολιτικής συγκρότησης που διαθέτει. Κάτι που έχει αποδειχθεί και από την πολύχρονη παρουσία του στα αυτοδιοικητικά, αφού έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Ζεφυρίου και επί σειρά ετών, Δημοτικός Σύμβουλος.
Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός. Έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως στέλεχος στα ΕΛ.ΠΕ. Είναι, επίσης, δικαστικός πραγματογνώμων στο Πρωτοδικείο της Αθήνας. Κατάγεται από τη Λίμνη Ευβοίας, αλλά ζει, πολλά χρόνια, στα Άνω Λιόσια με τη σύζυγό του Μαρία Κουτρούμπα και τα δύο τους παιδιά.
Οι συνδημότες μας μπορούν να επικοινωνούν μαζί του στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kchatzileris@gmail.com και στο κινητό του 6977972555

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου