Γεμάτη παράδοση, ευχές και κέφι η Βασιλόπιτα του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων

 Προσωπική δικαίωση για τον Χρήστο Παππού η λειτουργία της Ηπειρώτικης Στέγης του Δήμου Φυλής


Τη χαρά και τη συγκίνησή του, που η Στέγη Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων η οποία εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε  επί των ημερών του, αποτελεί πλέον έναν εμβληματικό χώρο πολιτισμού για όλο τον Δήμο Φυλής και την ευρύτερη περιοχή, εξέφρασε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, κατά την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Δήμαρχος στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Συλλόγου Ηπειρωτών έδωσε τις ευχές του για μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολιτισμό υπογραμμίζοντας πως με τη συμβολή του Δημοτικού Συμβουλίου των συνεργατών του και του Συλλόγου Ηπειρωτών, ένα όνειρο ετών έγινε πράξη.







Ο Χρήστος Παππούς εξάλλου, έχει επισημάνει πολλές φορές πως η 17η Μαΐου του 2019 οπότε κόπηκε η κορδέλα της Στέγης των Ηπειρωτών και παραδόθηκαν τα κλειδιά, αποτέλεσε για 'κείνον, προσωπική δικαίωση.


Κατά τα λοιπά η Βασιλόπιτα των Ηπειρωτών κόπηκε με τις ευλογίες της Εκκλησίας, τις ευχές δεκάδων επισήμων κι εκπροσώπων Συλλόγων ενώ τα εξαίσια χορευτικά τμήματα των Ηπειρωτών ομόρφυναν τη βραδιά κι έδωσαν το έναυσμα για κέφι και χορό.

Φιλόξενοι οικοδεσπότες της βραδιάς ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Ρούσσας και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, φρόντισαν με ιδιαίτερη επιμέλεια, για την αρτιότητα της εκδήλωσης.

Τη Βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, Βουλευτές, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Ηπειρώτικων Ενώσεων κι εκπρόσωποι Κοινωνικών και Πολιτιστικών φορέων του τόπου.

Το μεγαλύτερο μέρος του φωτογραφικού υλικού φέρει την υπογραφή του εξαίρετου φωτογράφου Χρήστου Βένου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου