Με νέες διανοίξεις οδών συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας - Αυτοψία του Δημάρχου Χρήστου Παππού στα έργα στα Άνω Λιόσια

Με διανοίξεις νέων οδών συνεχίζεται η επέκταση του οδικού δικτύου του Δήμου Φυλής, στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης του αστικού ιστού που υλοποιεί η Διοίκηση του Χρήστου Παππού.

Αυτοψία στα έργα οδοποιίας που πραγματοποιούνται την περίοδο αυτή στα Άνω Λιόσια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023. Τα εν λόγω έργα αφορούν στη διάνοιξη νέων οδών, στην ασφαλτόστρωσή τους και την κατασκευή πεζοδρομίων σε διάφορες συνοικίες των Άνω Λιοσίων.

Διανοίξεις οδών και διαμόρφωση πεζοδρομίων γίνονται ή προγραμματίζονται και για τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου, ήτοι Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής (Χασιά). Οι διανοίξεις γίνονται με μελέτες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής.

Την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών εξέφρασε ο Δήμαρχος μετά την αυτοψία. “Επεκτείνουμε διαρκώς το αστικό οδικό δίκτυο του Δήμου μας παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στους κατοίκους και κατασκευάζουμε πεζοδρόμια για την ασφαλέστερη μετακίνηση των πεζών, σε περιοχές όπου η πρόσβαση ήταν δύσκολη. Οι νέες διανοίξεις σε συνδυασμό με τα έργα διαρκούς συντήρησης των δρόμων μας, έχουν αναβαθμίσει σημαντικά το οδικό μας δίκτυο που εξυπηρετεί πλέον καλύτερα και ασφαλέστερα κατοίκους και επισκέπτες», τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου