Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πίτας του συλλόγου Αγίου Δημητρίου – Αγίου Γεωργίου...

... Θερμές ευχαριστίες στο Χρήστο Παππού για τη στήριξη του


Σε κλίμα ενθουσιασμού για την πρώτη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση - μετά τον covid – έκοψε παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του ο Σύλλογος κατοίκων Αγίου Δημητρίου – Αγίου Γεωργίου Άνω Λιοσίων.

Η νέα Πρόεδρος του συλλόγου Χαρά Δούμα καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια εποικοδομητική και γεμάτη υγεία χρονιά και έδωσε το λόγο στον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου Αντώνη Κοναξή ο οποίος εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την πολυπληθή παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση.

“Δυστυχώς ο κορωνοϊός μας είχε απομακρύνει λιγάκι, αλλά εμείς βρίσκαμε τρόπο να τα λέμε. Δεν σταματήσαμε τα αιτήματα. Για άλλη μια φορά αυτός ο φιλόξενος χώρος που αποκτήσαμε τα τελευταία χρόνια και λειτουργεί χάρη στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού έφτασε να μην μας χωράει και αυτό είναι η ευχή κάθε προέδρου να πληθαίνουν τα μέλη του συλλόγου του” υπογράμμισε ο κ. Κοναξής ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα “δεκάδες έργα οδοποιίας και τις πλατείες που υλοποιεί η Διοίκηση του Χρήστου Παππού “ διαχρονικά και όχι προεκλογικά” όπως είπε και ευχήθηκε υγεία σε όλους.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κληθείς να κόψει το κομμάτι του στη βασιλόπιτα υπογράμμισε “ευχαριστώ τον Αντώνη για τα καλά του λόγια. Ευχαριστώ και όλους εσάς γιατί χωρίς τη δική σας στήριξη δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Πάμε πάλι μαζί, δυνατά, ενωμένοι με υγεία και αγάπη και κάθε καλό για όλους” είπε.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου πατέρας Νικόλαος Κοτίνης.

Χαρακτηριστικά βίντεο με τους χαιρετισμούς του επιτίμου Προέδρου και του Δημάρχου Φυλής και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου