Σε εξέλιξη η νέα διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε 2705 άτομα ...

... Κρέας, ζυμαρικά, τυροκομικά και οπωροκηπευτικά


Ξεκίνησε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και συνεχίζεται ομαλά, με προκαθορισμένα ραντεβού,η νέα διανομή τροφίμων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής προς τους δικαιούχους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Συνολικά 1171 οικογένειες που αντιστοιχούν σε 2705 άτομα εφοδιάζονται με είδη παντοπωλείου, τυροκομικά προϊόντα, νωπά οπωροκηπευτικά, νωπό κρέας και είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής, ενώ οι οικογένειας με βρέφη λαμβάνουν επιπλέον είδη για βρέφη. Τα προϊόντα προσφέρονται σε ποσότητες ανάλογα με τον αριθμό των μελών της κάθε οικογένειας.

Συγκεκριμένα οι δικαιούχοι του προγράμματος λαμβάνουν ελαιόλαδο, φακές, ζυμαρικά,ζάχαρη, ρύζι, αλεύρι, πελτέ ντομάτας, φασόλια, τυρί φέτα,γραβιέρα, νωπό κρέας μοσχάρι, χοιρινό κρέας, πατάτες, πορτοκάλια, μήλα, σκόνη πλυντηρίου, υγρό γενικής χρήσης,υγρό πιάτων, σαμπουάν, οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα.

Οι οικογένειες με μικρά παιδιά τροφοδοτούνται επιπλέον με κρέμα δημητριακών, ρυζάλευρο, γάλα εβαπορέ, γάλα 1ης και γάλα 2ης ηλικίας, βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα.

Η κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής συνεχίζει εντατικά, διακριτικά και αθόρυβα να στηρίζει μέσα από ένα πλέγμα προγραμμάτων που υλοποιεί χιλιάδες οικογένειες. Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα στα νοικοκυριά που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, κάνοντας καθημερινά πράξη τις δεσμεύσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού που αφορούν στην πολύπλευρη στήριξη των συνδημοτών μας υπογραμμίζει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Γιώργος Αντωνόπουλος.

Η τρέχουσα διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ ολοκληρώνεται στη Φυλή το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ενώ παράλληλα γίνεται διανομή και στους Δήμους Μάνδρας- Ειδυλλίας και Ασπροπύργου και ακολουθούν και οι υπόλοιποι Δήμοι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου