Βασιλόπιτα και Αποκριάτικο κέφι στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων

Μια άκρως πετυχημένη βραδιά “δύο σε ένα!” διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων που το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2023, γέμισε ασφυκτικά, το Κέντρο διασκέδασης 'Κάκιας” στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.

Η βραδιά που επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά περιλάμβανε κοπή βασιλόπιτας αλλά και αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Δημήτρης Παναγακόπουλος και τον κόσμο καλωσόρισε περιστοιχισμένη από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αφροδίτη Βουγαζιανού.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από το βήμα της εκδήλωσης ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας που του αναλογούσε στους δασκάλους του αλλά και στον μάχιμο Δημοτικό Σύμβουλο και Δάσκαλο του 7ου Δημοτικού , Νίκο Ζαπάντη.

Ενός ανθρώπου που συγκίνησε εν συνεχεία με την αναφορά του, καθώς ο Νίκος Ζαπάντης, αφιέρωσε το κομμάτι του στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στα φιλόξενα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, στους γονείς και σε όλους τους παρευρισκόμενους, εκπρόσωποι της Βουλής, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δήμαρχοι Υποψήφιοι Βουλευτές αλλά και οι χορηγοί του Συλλόγου.

Η βραδιά κύλησε στη συνέχεια με καλό κρασί και φαγητό, κλόουν που διασκέδασε δεόντως τα παιδιά και πολύ κέφι.

Βίντεο με τον σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου