Άδειες υλοτομίας εκδίδει η Ελένη Λιάκου σε δημότες του Δήμου Φυλής


 Σύμφωνα με το αριθμ. 39024/05-4-21 έγγραφο του Δασαρχείου Πάρνηθος, η Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου Φυλής πως από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και για τις επόμενες 15 ημέρες θα εκδώσει τις άδειες υλοτομίας για το 2023.

Οι άδειες υλοτομίας αφορούν τα κατακείμενα επικίνδυνα πεύκα κατά μήκος του δασικού οδικού δικτύου Φυλής – Δερβενοχωρίων και στο δρόμο της Μονής Κλειστών και θα γίνουν σε βάθος όχι μεγαλύτερο των πέντε μέτρων.

Οι υλοτομίες θα γίνουν παρουσία δασοφύλακα και τα καυσόξυλα που θα προκύψουν θα διατεθούν σε οικογένειες που διαμένουν στο Δήμο Φυλής και ανήκουν αποδεδειγμένα στις ευπαθείς οικονομικά ομάδες αποκλειστικά και μόνο για κάλυψη των προσωπικών τους αναγκών.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 απο τις 08.30 – 11.00 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι αιτούντες θα πρέπει να είναι δημότες Δήμου Φυλής.

Πληροφορίες: 210 2411444

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου