Συνεχίζει, εντατικά, το πρόγραμμα στειρώσεων στα αδέσποτα ο Δήμος Φυλής

 Προγραμματισμένες στειρώσεις αδέσποτων πραγματοποίησε, το πρωί της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2023, στην Κτηνιατρική του Στέγη, ο Δήμος Φυλής.
Πρόκειται για μια από τις τακτικές πρωτοβουλίες της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, με σκοπό τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων. Για την προετοιμασία και την διεκπεραίωση των στειρώσεων συνεργάστηκαν στελέχη και συνεργάτες του Δήμου και εθελοντές.
Την προσπάθεια παρακολούθησε, όπως κάθε φορά, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την υπηρεσία και τους εθελοντές. «Δουλεύουμε, συστηματικά, σε συνεργασία με τους εθελοντές συνδημότες μας, τους οποίους και ευχαριστώ, εκ μέρους του Δημάρχου Χρήστου Παππού, για την πολύτιμη βοήθειά τους. Η μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη βελτίωση της ζωής τους. Απευθύνουμε έκκληση σε όλους να μην εγκαταλείπουν ζώα, γιατί αποτελεί πράξη που προσβάλει τον πολιτισμό μας. Επίσης καλούμε τους φιλόζωους συνδημότες μας να κάνουν υιοθεσίες και να μην αγοράζουν ζώα και για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε, ως Δήμος, όλα τα έξοδα για τη στείρωση και τη σήμανσή τους», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου