Βραβεύσεις, ζεστή φιλοξενία και κέφι στην βασιλόπιτα των Παλαιμάχων του Εθνικού Πανοράματος

 Συγκινητικές βραβεύσεις, ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα και κέφι ήταν τα συστατικά στοιχεία της γιορτινής βραδιάς για την κοπή της Βασιλόπιτας του Ιστορικού Σωματείου των Παλαιμάχων του Εθνικού Πανοράματος, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2023.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Συμεών Αδάκτυλος που έδωσε πρώτος τις ευχές του ενώ τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο φιλόξενος Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Γιάννης Σκουτέλης, ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά στις δράσεις και στους στόχους του Συνδέσμου, έχοντας στο πλευρό του σύσσωμο το Δ.Σ.

Θερμές ευχές για επιτυχίες, νίκες και πραγματοποίηση των στόχων της Ομάδας, έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος και αφιέρωσε το κομμάτι του στον Παλαίμαχο αθλητή της Ομάδας Ιάκωβο Βαμβούνη. Ο Δήμαρχος εξάλλου απένειμε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο της Α’ Εθνικής Μάρκο Δήμου.

Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν επίσης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Χρήστος Κ.Παππούς και Ιάκωβος Βαμβούνης καθώς και η οικογένεια του αείμνηστου Χρήστου Κανάκη.

Τις ευχές τους έδωσαν στην μεγάλη οικογένεια των Παλαιμάχων του Εθνικού Πανοράματος, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Ποδοσφαιρικών Σωματείων και Ενώσεων και επιστήθιοι φίλοι.

Από κει και ύστερα η βραδιά κύλησε σε οικογενειακή ατμόσφαιρα με καλό φαγητό και αστείρευτο κέφι.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου