Επίσκεψη στη Μονή Κλειστών και κοπή Βασιλόπιτας για το “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Φυλής

 Ένα ιερό μέρος γεμάτο αγάπη, πίστη κι ελπίδα επίλεξε το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του Δήμου Φυλής να επισκεφτεί προκειμένου το προσωπικό του να πλημμυρίσει θετική ενέργεια και γεμάτο χαρά και χαμόγελα να κόψει αμέσως μετά την πίτα του για το νέο έτος.

Το ευλογημένο μέρος ήταν η Μονή Κλειστών Φυλής, την οποία επισκέφτηκαν για προσκύνημα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίιου 2023 οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια Στο Σπίτι», οι οποίοι ανάβοντας το κεράκι τους έσμιξαν για άλλη μια φορά τις ευχές τους για υγεία προσωπική, οικογενειακή αλλά και για υγεία και δύναμη για όλους τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας που νοιάζονται και φροντίζουν.

Μαζί με τους εργαζόμενους, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Γιώργος Αντωνόπουλος, η Διευθύντρια του Προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» κα Ιωάννα Λιόση και ο Προϊστάμενος κος Γιώργος Βέλης, οι οποίοι αγκάλιασαν κι επιβράβευσαν με τα ωραία τους λόγια τις προσπάθειες των εργαζόμενων να ανταποκριθούν στο δύσκολο κι ιερό καθήκον τους.

Μιλώντας στο προσωπικό, στο προαύλιο χώρο του μοναστηριού, η Διευθύντρια τόνισε ότι η ενέργεια του χώρου μπορεί να τους δώσει ακόμη περισσότερη δύναμη για να την μεταφέρουν με τη σειρά τους στους ωφελούμενους που τη χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Στην κοπή της πίτας που ακολούθησε σε γνωστό café της Φυλής, ο Αντιδήμαρχος ευχήθηκε υγεία και δημιουργικούς στόχους σε ακόμη ανώτερα επίπεδα προσφοράς και βοήθειας.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι δεσμεύτηκαν για την ποιοτική παραγωγή του έργου τους σε συνεργασία με τη διοίκηση και στη βάση της άψογης συνεργασίας και επικοινωνίας που έχουν με τη Διεύθυνση και μεταξύ τους.

Το τυχερό φλουρί της εντυπωσιακής βασιλόπιτας κέρδισε η Οικογενειακή Βοηθός του Προγράμματος κα Κων/να Αρμένη ενώ η Διευθύντρια κα Λιόση μοίρασε συμβολικά δώρα σε όλους τους εργαζόμενους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου