Χαμόγελα και θερμές ευχές στην κοπή της πίτας του τμήματος πρόνοιας του Δήμου Φυλής

Σε στενό οικογενειακό κύκλο έκοψε την βασιλόπιτα του, το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου,στο Δημαρχείο Ζεφυρίου, το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φυλής.
Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Τόλης Βαδεβούλης ευχήθηκε στους συνεργάτες του “χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία, αισιοδοξία, χαρά, αλληλεγγύη, ειρήνη και δικαιοσύνη παντού” και τους ευχαρίστησε για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.
“Κανένας πολίτης δεν φεύγει δυσαρεστημένος από αυτή την υπηρεσία. Όλοι είναι ευχαριστημένοι και έτσι θέλω να συνεχίσουμε, γιατί είναι πολύ βασικό για μας και το λειτούργημα που υπηρετούμε να σκύβουμε με ανθρωπιά στα προβλήματα των συνανθρώπων μας και να τους εξυπηρετούμε” είπε και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που του εμπιστεύτηκε τον τομέα της πρόνοιας.
Ακολούθως έκοψαν κομμάτια και ευχήθηκαν οι εργαζόμενοι ενώ για τον τυχερό που κέρδισε το φλουρί ο Τόλης Βαδεβούλης ετοίμασε ένα πλούσιο καλάθι με τυριά, κρασιά και γλυκά από το Μέτσοβο.
Στην εκδήλωση παρέστη και η πρώην Αναπληρώτρια Δημάρχου σε θέματα Πρόνοιας Τζένη Μπάρα η οποία αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους υπογράμμισε “σας άφησα στα καλύτερα χέρια. Θέλω να στηρίζετε και να αγαπάτε τον Τόλη” κατέληξε και αφιέρωσε το κομμάτι της στους γονείς του Αναπληρωτή Δημάρχου.
Την πίτα ευλόγησε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Γρηγορούσας πατήρ Άγγελος Κανέλλος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου