Αποκριάτικο γλέντι με πολύ κόσμο, κέφι και χορό στην κοπή της πίτας του συλλόγου Αγίου Στυλιανού

Με αποκριάτικη διάθεση, αισιοδοξία για τη νέα χρονιά, πολυπληθή συμμετοχή και ξέφρενο γλέντι,έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, σε γνωστό μεζεδοπωλείο των Άνω Λιοσίων, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού ο Πνευματικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Στυλιανού.

Η πρόεδρος του συλλόγου, που μετρά 23 χρόνια παρουσίας και δράσης στο Ζεφύρι Ρούλα Βαγενά ευχαρίστησε τον κόσμο, που γέμισε ασφυκτικά το χώρο της εκδήλωσης, για την παρουσία του και ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία , ειρήνη και αγάπη.

“Χαίρομαι πολύ που μετά από δυο χρόνια απουσίας, λόγω covid, ανταποκριθήκατε σήμερα και είμαστε όλοι εδώ για να γιορτάσουμε τις απόκριες, να μιλήσουμε να χορέψουμε ξανά όπως παλιά” είπε και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής για τη στήριξη του συλλόγου και της ενορίας.

“Ευχαριστώ το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάση Σχίζα γιατί μας έφτιαξαν το κουζινάκι στην αίθουσα του Αγίου Στυλιανού. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ θέλω να απευθύνω και στον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο γιατί είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει σε ότι ζητήσουμε” υπογράμμισε και ανέφερε τα ονόματα όλων των δωρητών και των ευεργετών του συλλόγου και της ενορίας.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που κλήθηκε να κόψει κομμάτι και να ευχηθεί εκ μέρους όλων των εκπροσώπων του Κοινοβουλίου και τη Τοπικής Αυτοδιοίκησης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία και αφιέρωσε το κομμάτι του στους επιτρόπους του Αγίου Στυλιανού σε συνέχεια της αφιέρωσης του κομματιού του Αρχιμανδρίτη Τίτου Χρήστου στον τον εφημέριο της Παναγίας Γρηγορούσας πατέρα Άγγελο Κανέλο “όχι μόνο γιατί είναι καλός παπάς αλλά γιατί είναι και καλός οικογενειάρχης” όπως είπε.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Φυλής και Αχαρνών και εφημέριος του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια Αρχιμ. Τίτος Χρήστου.

Αμέσως μετά ξεκίνησε ένα ανεπανάληπτο αποκριάτικο γλέντι, με πολύ κέφι και χορό υπό τους ήχους της ορχήστρας του Βασίλη Πλαβούκου που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου