Σε ζεστή ατμόσφαιρα με κέφι, χορό και κοινωνική αλληλεγγύη η κοπή πίτας του συλλόγου Τσουκλιδίου

Με το βλέμμα στραμμένο στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας έκοψε, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, σε γνωστή ταβέρνα στη Δημοτική Κοινότητα Φυλής, την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του ο Σύλλογος Τσουκλιδίου “Η ΕΝΩΣΗ”.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Νικολόπουλος αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του ενημέρωσε για τη δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Συρίας και της Τουρκίας και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
Ο κ. Νικολόπουλος ανακοίνωσε την διεξαγωγή εκλογών τον Ιούνιο για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου και αναφέρθηκε στα έργα που έχουν δρομολογηθεί από τη Δημοτική Αρχή για τη συνοικία.

“Προχωράμε στην αποκατάσταση της παιδικής χαράς και είμαστε στο τελικό στάδιο για την ανέγερση του ναού της Αγίας Σοφίας. Ο σύλλογος δεν έμεινε ανενεργός τα χρόνια της πανδημίας, με εμβληματικό έργο την αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου μας που έγινε με τη βοήθεια του Δήμου” είπε ο κ. Νικολόπουλος και ευχαρίστησε το Χρήστο Παππού για τη στήριξη του συλλόγου και της συνοικίας.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την αγάπη του κόσμου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, υγεία, δύναμη, τύχη και κάθε καλό. “Με πρόλαβε ο Νίκος ο φίλος μου. Για την εκκλησία της Αγίας Σοφίας έχουμε συντονιστεί με τον Μητροπολίτη μας το Σεβασμιότατο Αθηναγόρα και με τον πατέρα Νικόλαο Κοτίνη και σύντομα η εκκλησία της Αγίας Σοφίας θα είναι γεγονός στην πλατεία της Αγίας Σοφίας” είπε καταχειροκροτούμενος ο Χρήστος Παππούς που αφιέρωσε το κομμάτι του στον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Νικολόπουλο.
Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου πατέρας Νικόλαος Κοτίνης ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από την Μ. Ασία και την Κωνσταντινούπολη.

Κομμάτι έκοψαν και ευχήθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δημάρχου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, εκπρόσωποι και πολιτευτές κομμάτων καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και κοινωνικών φορέων.

Χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου